Vinna med tur

Alla som vandra på vår jord har någon gång i sitt liv fått höra när det vunnit: ”det där var bara tur”. Även om det ibland kan innebära att man verkligen haft tur så har det varit just den faktorn som gjort att turspel blivit så populärt. Alla som väljer att delta i spelandet har på ett eller annat sätt chans att vinna. Vilket vi tror har gjort att spelarna nästan alltid är lika nervösa innan spelet startas.

Bli en vinnare

För att vinna på skicklighet krävs det ofta att man har förberett sig såväl fysiskt som mentalt. På så vis blir det enklare för vissa. Medan det kan bli helt omöjligt för andra. Genom att spela bingo krävs ingen vidare förberedelse eller speciell fokus. Med undantag för att man ska kunna höra och kryssa för de nummer som blir dragna. Det som gör att turspel är så spännande är att chansen till att vinna från början alltid är lika stor mellan varje spelare. Det enda som gäller är att man har turen på sin sida. Samt att man inte glömmer att kryssa för ett nummer.

Även de största nybörjarna inom turspel kan redan efter första rundan förstå hur bingo fungerar. Inom andra spel så gäller det att lära sig hur de fungerar, samt hur chanserna ser ut för att man ska kunna vinna. Inom turspel som exempelvis bingo och lotto behöver man i stort sett bara vara vaksam över vilka nummer. Att dessutom ha ett trevligt sällskap under sitt spelande kommer göra underhållningen ännu bättre.

Kan man fortfarande använda strategier?

Att välja strategier inom turspel är något som vissa brukar hålla för sig själva. Däremot finns där en rad olika saker som spelarna brukar göra när de spelar. Om man väljer att exempelvis spela på lotto så innebär det att spelaren får välja olika nummer som man vill ha på sin lottorad. Här kan man välja precis vilka nummer man vill och därför är det många som har sitt turnummer, födelsedagsnummer, för att bara nämna några. Dessutom kan det vara bra att välja ett nummer som man förknippar med någon särskild händelse som inträffat.

Detta med turnummer kommer från religionen och menas med att någon från de högre makterna på något sätt försökt vägvisa personen i fråga vilka nummer hen ska välja. På så sätt försöker personen komma ihåg alla viktiga nummer och personer i ens omgivnings turnummer. På så sätt försöker man ska just det där extra turnummer som gör att man vinner.

Skrocken kan ta över

På frågan om detta överhuvudtaget finns någon som helst verklighetsförankring i detta påstående råder det förstås delade meningar om. Men klart är i alla fall att det krävs en hel del tur. Vissa spelare väljer att välja sina nummer i exempelvis en lottorad med sju nummer. Sedan låter personen dessa nummer stå vidare i flera veckors tid för att en dag slå in.

Om vi istället tittar på de olika turspelen i bingo så finns det en rad olika strategier man kan göra som gör att sina chanser ökar som spelare. Vissa spelare väljer olika sätt att göra när de spelar bingo. En av dessa kan vara att man exempelvis öppnar dörren med höger hand. Även att någon väljer att sitta på just en och samma stol hela tiden. Eller något som är lite annorlunda och avvikande ur normen. På detta sätt tror spelaren att den kommer ha turen med sig för att man just har gjort dessa sakerna.

Att tänka på dessa saker är en så kallad tvångstanke och väldigt många idrottsutövare använder sig också av dessa så kallade saker. Men vad som är viktigt i sammanhanget är att man tidigt har satt en rimlig gräns. Det kan vara hur mycket man ska spela för eller hur länge man ska spela.

Dessutom hur mycket tid man ska lägga ner på att spela. På detta vis kan man ha kontroll över sitt spelande och behöver sällan vara orolig för att drabbas av någon sorts spelberoende. har man exempelvis spelat upp sin uppsatta månadsbonus så får man vänta till nästa månad.